Latest Update: May 1, 2022 | Последна актуализация: 1 май 2022 г.

PRIVACY STATEMENT

People Success Team Ltd (“People Success Team”, “we”, or “us”) is committed to protecting and respecting your privacy.

This Statement describes what personal information we collect from you and how we process your personal information.

Personal information we collect from you

1) When you visit our website, we gather the information that relates to your device, your browser and to the way you navigate our website content, such as:

  • the Internet Protocol (IP) address of your device
  • the IP address of your Internet Service Provider
  • device type (unique device identifiers), browser and operating system versions
  • geographic location (country only)
  • the date and time of access to the website
  • the internet address from which you were directly linked through to our website, the control system that you use
  • the parts of the website that you visit
  • the pages of the website that you have visited and the information that you viewed
  • the hyperlinks you have clicked
  • information on the types of appliances that you used for your visit to the site
  • the material that you send to or download from our  website

2) If you choose to download our reports or white papers; or subscribe to our newsletter news, events and alerts; or submit an inquiry we may ask you to fill out a form with information such as your name, e-mail address, and company. From this point, we will be able to relate the information listed above about your device, your browser and the way you navigate our website content directly to you.

Our collection of this information will make your visit to the Website easier in the future as we will be able to suggest content relevant to you based on the location you access the Website from.

We will collect any information you provide to us when you use our contact forms. The provision of your personal information via our contact forms is not a statutory or contractual requirement; however, please note that mandatory fields are the information we need to comply with or respond to your request. Other information or personal information you share with us when completing our contact forms is at your sole discretion. If you contact us, we will keep a record of that correspondence.

We use your personal information to send you direct marketing via e-mail when you opt-in for this purpose in the relevant contact form. You may opt out of receiving future marketing communications at any time.

When you use our online services, we also store cookies as set out in more detail in our Cookie Policy

IP addresses and cookies

We collect information about your computer, including (where available) your IP address, operating system and browser type, for system administration. This is statistical data about our users’ browsing actions and patterns and does not identify you or any individual.

For the same reason, we obtain information about your general internet usage by using a cookie file stored on your device. Cookies help us to improve the Website and to deliver better and more personalised content. For more information about our use of cookies on the Website, please refer to our Cookie Policy.

If your computer is shared with other people, we advise that you do not select the ‘remember my details’ option when the Website offers that option.

How we use your personal information

Your personal information will be collected and handled by us for the following purposes:

  • to best tailor Content and resources according to your preferences.
  • to respond to your request or questions when you contact us.
  • to send you other information – such as People Success Team upcoming events or newsletters – that may be of interest to you.
  • to help us create, publish, and improve Content most relevant to you.
  • to ensure that the Content provided through the Website is presented in the most effective manner for you and for your device.
  • to allow you to participate in interactive features of our Website when you choose to do so.
  • to further develop and improve the Website and systems to better serve you.

Our use of your information as described above is permitted by applicable data protection law because it is:

  • necessary for our legitimate interests in pursuing the purposes set out above and such interests in each case not being overridden by your privacy interests;
  • in some cases, necessary to meet our legal or regulatory responsibilities, such as disclosures to authorities, regulators or government bodies; or
  • in some cases, necessary for the performance of a task carried out in the public interest and, when we use special categories of personal information, necessary for establishing, exercising or defending legal claims or where the processing relates to personal information manifestly in the public domain;
  • in limited circumstances, processed with your consent which we obtain from you from time to time, such as when you opt-in to receive marketing communications and news via email. 

We do not make any automated decisions solely on automatic processing, including profiling, which produces legal effects concerning you or similarly significantly affects you.

For how long we will keep your information?

The information we collect related to your device, your browser and to the way you navigate our website content for web analysis purposes is only kept on an aggregated level. This means that once collected, this information is combined with other related information in a way that it is no longer possible to identify the person to whom it relates to anymore.

The information you provide us via the contact form, when you download our reports or white papers or when you register for news, events and alerts is kept for 2 years after the last contact.

However, information related to some inquiries (such as those related to compliance) may be kept for a longer retention period subject to applicable law.

Overall, The retention periods of your personal information depend on the respective purpose the data are processed for and the respective tool such personal information is processed in. It is not possible to exhaustively outline the various retention periods in a reasonably intelligible format under this Statement. The criteria used to determine the applicable retention period are that we will retain the personal information set out in this Statement for as long as (i) necessary for the respective purpose, (ii) necessary to carry out our business relationship with you, (iii) you have consented to, and/or (iv) required by applicable statutory retention laws.

To whom we will share your information?

Our third parties service providers who carry out certain tasks on our behalf and according to our instructions may also have access to information related to our website visitors, to the extent necessary to provide us with their services. These third parties include our IT service providers, which carry out tasks in the fields of hosting, database management, website management, maintenance services, alert services, web analyses and the handling of incoming inquiries and data analyses.

Our website uses analytics tools provided by specialized third parties to help us diagnose technical problems, analyse the traffic to our website, analyse trends, and observe and measure how our visitors engage with our website.

Our third parties services providers and the analytics tools providers we use may have access to the information related to your device, your browser and to the way you navigate our content in accordance with this statement from different countries, including in countries outside the European Union.

We have put in place appropriate safeguards to ensure your personal data is adequately protected.  

Data Security

Although we will do our best to protect your personal information, you should be aware that the transmission of information via the internet is not completely secure and we cannot guarantee the security of your personal information transmitted to the Website or any third party; for this reason, any transmission is at your own risk. We will use strict operational procedures and adequate, technical and organizational security measures to prevent any unauthorised access, change, deletion or transmission of this personal information.

What are your rights as a User?

Each user of the site has all rights to the protection of personal data in accordance with Bulgarian and European Union legislation.

The user can exercise their rights through the contact form or by sending a message to our email.

Each User is entitled to:

  • Awareness (in connection with the processing of his or her personal data by the controller);
  • Access to their own personal data;
  • Correction (if data is inaccurate)
  • Deleting personal data (right to be forgotten);
  • Restriction of processing by the controller or the processor of personal data;
  • Portability of personal data between individual controllers;
  • Appeal against the processing of his or her personal data;
  • The data subject may also not be the subject of a decision based solely on automated processing involving profiling that produces legal consequences for the data subject or similarly affects him or her significantly;
  • Entitlement to judicial or administrative redress if the rights of the data subject have been violated.

The user may request deletion if one of the following conditions is true:

  • Personal data are no longer necessary for the purposes for which they were collected or otherwise processed
  • The User withdraws his consent on which the processing of the data is based and no other legal basis for the processing;
  • The data user opposes the processing and there are no legitimate grounds for the processing that have an advantage
  • Personal data has been tampered wit
  • Personal data must be deleted in order to comply with a legal obligation under Union law or the law of a Member State applicable to the controller;
  • Personal data have been gathered in connection with the provision of child information society services and consent is given by parental responsibility for the child.

The customer is entitled to restrict the processing of his personal data by the controller when:

  • Opposes the accuracy of personal data. In this case, the limitation of the processing is for a period that allows the controller to verify the accuracy of the personal data
  • Processing is unlawful, but the User does not want personal data to be deleted but instead requires a limitation of their use
  • The controller no longer needs personal data for the purposes of the processing, but the User requires them to establish, exercise or protect legal claims
  • Appeals against processing pending verification that the legitimate grounds of the controller have an advantage over the User’s interests.

Right of portability

The data subject has the right to receive the personal data that concerns him and which he has provided to a controller in a structured, widely used and machine-readable format and has the right to transfer this data to another controller without hindrance by the controller to whom the personal data is provided when the processing is based on consent or a contractual obligation and the processing is done in an automated manner. When exercising its right to data portability, the data subject is also entitled to receive a direct transfer of personal data from one controller to another when technically feasible.

Right of objection

Users have the right to object to the controller against the processing of their personal data. The Personal Data Administrator is required to discontinue the processing unless he can prove that there are convincing legal grounds for the processing that take precedence over the interests, rights and freedoms of the data subject or for the establishment, exercise or protection of legal claims. In case of objection to the processing of personal data for the purposes of direct marketing, the processing should be terminated immediately.

Appeal to the supervisory authority

Each user has the right to file a complaint against the unlawful processing of his personal data with the Personal Data Protection Commission or the competent court.

Keeping a registry

We keep a Register of the processing activities for which we respond. This Register contains all of the following information:

  • Name and contact details of the controller
  • Targets of the processing;
  • Description of categories of data subjects and categories of personal data;
  • The categories of recipients to whom personal data is or will be disclosed,
  • Including recipients in third countries or international organizations;
  • Where possible, the deadlines for deleting the different categories of data;
  • Where possible, a general description of the technical and organizational security measures.

What are the obligations of the Personal Data Controller?

The controller has the following obligations:

  • Processes the data in accordance with the data protection principles laid down in the Regulation, while being able to prove this (accountability);
  • Provides data protection at the design stage and by default;
  • Notifies the governing body and the data subject in the event of a personal data breach, as well as document any violation of personal data security, the facts relating to the infringement, the consequences thereof, the actions taken to deal with the infringement;
  • Performs an impact assessment on data protection;
  • Applies appropriate technical and organizational measures to ensure data security, such as: Pseudonymization; Encryption;
  • Ensures confidentiality, integrity, availability and sustainability of systems and processing services;
  • Restores availability and access to personal data in the event of a physical or technical incident;
  • Regular testing, assessment and evaluation of the effectiveness of technical and organizational measures;
  • Cooperation with the governing body in the performance of the obligations arising from the Regulation.
  • Prepares and applies procedures for receiving, reviewing and responding within one month to requests from Users for the exercise of their rights as data subjects.

Marketing communication

We will only send marketing communications to you, as an individual, normally by email where you have consented that we may do so.

We will usually offer you a check box on the forms we use to collect your personal information where, if you agree to receive marketing communications, you have to click the box.

B2B Communications. However, when you – representing or acting on behalf of a company or of any legal entity, private or public – provide us with your personal data by contacting us as a client or prospect, you allow the People Success Team to send you marketing communications normally by email. In that case, the processing of your personal data is based on our legitimate interest as a legal ground to develop our customer database, and our customer loyalty programs and to introduce our services or future services that may be of interest to you.

In any case, where we send marketing communications to you via email, you may opt-out of receiving any further marketing communications by clicking the ‘unsubscribe’ or ‘opt-out’ function in the email. In addition, you can also exercise your opt-out right at any time by contacting us at privacy@peoplesuccessteam.com and providing the following information: your name, your email address, a contact telephone number, and the marketing communications you would like to opt-out of receiving.

Changes to this Statement

The terms of this Statement may change from time to time. We shall publish any material changes to this Statement through appropriate notices either on this website or by contacting you using other communication channels.

Contact

Questions, comments and requests regarding the Privacy Statement are welcomed and should be addressed to the email address: privacy@peoplesuccessteam.com.

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Пийпъл Съксес Тийм ЕООД (“Пийпъл Съксес Тийм”, “ние” или “нас”) се ангажира да защитава и зачита Вашите лични данни.

Тази Декларация описва каква лична информация събираме от Вас и как обработваме Вашата лична информация.

Информация, която събираме от Вас

1) Когато посещавате нашия уебсайт, ние събираме информация, която се отнася до Вашето устройство, Вашия браузър и начина, по който навигирате в съдържанието на нашия уебсайт, като например:

  • адреса на интернет протокола (IP) на вашето устройство
  • IP адреса на вашия доставчик на интернет услуги
  • тип устройство (уникални идентификатори на устройство), версии на браузъра и операционната система;
  • географско местоположение (само за държава)
  • датата и часа на достъп до уебсайта
  • интернет адреса, от който сте били директно свързани към нашия уебсайт, системата за контрол, която използвате частите на уебсайта, които посещавате
  • страниците на уебсайта, който сте посетили, и информацията, която сте прегледали
  • хипервръзките, върху които сте щракнали
  • информация за видовете устройства, които сте използвали за посещението си на сайта
  • материалите, които изпращате или изтегляте от нашия уебсайт

2) Ако решите да изтеглите нашите доклади или поручвания; или да се абонирате за нашия бюлетин, новини, събития и сигнали; или да изпратите запитване, може да ви помолим да попълните формуляр с информация като вашето име, имейл адрес и фирма. От този момент ще можем да свържем информацията, изброена по-горе за вашето устройство, вашия браузър и начина, по който навигирате в съдържанието на нашия уебсайт директно с вас.

Нашата колекция от тази лична информация ще направи посещението Ви в Уебсайта по-лесно в бъдеще, тъй като ще можем да Ви предложим съдържание, което е подходящо за Вас въз основа на местоположението, от което осъществявате достъп до уебсайта.

Ще събираме всяка информация, която ни предоставяте, когато използвате нашата контактна форма. Предоставянето на Вашата лична информация чрез нашите формуляри за обратна връзка не е законово или договорно изискване; въпреки това, моля, обърнете внимание, че задължителните полетата, са задължителни, тъй като имаме нужда от тази информация, за да отговорим или изпълним вашата заявка. Друга информация или лична информация, която споделяте с нас при попълването на формулярите за обратна връзка, е по Ваше усмотрение. Ако се свържете с нас, ние ще поддържаме запис на тази кореспонденция.

Може да използваме личната Ви информация, за да Ви изпратим директен маркетинг чрез електронна поща, когато отбележите тази услуга в съответния формуляр за обратна връзка. Можете да се откажете от получаване на бъдещи маркетингови съобщения по всяко време.

Когато използвате нашите онлайн услуги, ние съхраняваме „бисквитки“, както е описано по-подробно в нашата „Политика за бисквитки“.

IP адреси и бисквитки

Събираме информация за компютъра Ви, включително (ако е налице) Вашия IP адрес, операционна система и тип браузър, за администриране на системата. Това са статистически данни за действията и шаблоните на браузърите на нашите потребители и не идентифицират Вас или някое лице.

По същата причина може да получим информация за общото Ви използване на интернет, като използваме файл с „бисквитки“, който се съхранява на Вашето устройство. Бисквитките ни помагат да подобрим уебсайта и да доставим по-добро и по-персонализирано съдържание. За повече информация относно използването на бисквитки в уебсайта, моля, вижте нашата Политика за бисквитки.

Ако компютърът Ви е споделен с други хора, препоръчваме да не избирате опцията „запомни моите данни“, когато тази опция се предлага от уебсайта.

Как използваме Вашата информация

Вашата лична информация ще бъде събрана и обработвана от нас за следните цели:

  • да приспособяваме по най-добър начин съдържание и ресурси според Вашите предпочитания.
  • да отговаряме на вашите искания или въпроси, когато се свържете с нас.
  • да Ви изпращаме друга информация която може да Ви интересува, като бъдещи събития или новини свързани с Пийпъл Съксес Тийм
  • да ни помогнете да създадем, публикуваме и подобрим съдържание, което е най-подходящо за Вас.
  • да гарантираме, че съдържанието, предоставено чрез уебсайта, е представено по най-ефективния начин за Вас и за Вашето устройство.
  • да Ви позволим да участвате в интерактивни характеристики на нашия уебсайт, когато решите да го направите.
  • да продължим да развиваме и подобряваме уебсайта и системите, за да Ви обслужваме по-добре.

Използването от наша страна на Вашата информация, както е описано по-горе, е разрешено от приложимия закон за защита на данните, защото е:

  • необходимо за нашите законни интереси за постигане на целите, изложени по-горе, като тези интереси във всеки един случай не пренебрегват Вашите права върху лични данни;
  • в някои случаи, необходимо за изпълнение на нашите правни или регулаторни отговорности, като оповестяване на информация на органи, регулатори или държавни институции; или
  • в някои случаи, необходимо за изпълнение на задача, изпълнявана в обществен интерес, и когато използваме специални категории лични данни, необходими за установяване, упражняване или защита на правни искове или когато обработката се отнася до лична информация, която е явно обществено достояние;
  • при ограничени обстоятелства, обработена с Вашето съгласие, което сме получили от Вас, като например когато изявите желание да получавате маркетингови съобщения и новини по имейл. 

Ние не взимаме автоматични решения единствено по отношение на автоматичната обработка, включително профилиране, което води до правни последици за Вас или по подобен начин Ви влияе значително.

Колко дълго ще съхраняваме Вашата информация?

Информацията, която събираме, свързана с вашето устройство, Вашия браузър и начина, по който навигирате в съдържанието на нашия уебсайт за целите на уеб анализа, се съхранява само на обобщено ниво. Това означава, че след като бъде събрана, тази информация се комбинира с друга свързана информация по начин, по който вече не е възможно да се идентифицира лицето, за което се отнася.

Информацията, която ни предоставяте, чрез контактната формата,  когато изтегляте нашите доклади или проучвания или когато се регистрирате за новини, събития и сигнали, се съхранява 2 години след последния контакт.

Въпреки това, информацията, свързана с някои запитвания (като тези, свързани със законосъобразност), може да се съхранява за по-дълъг период според приложимото законодателство.

Като цяло, периодите на съхранение на Вашата лична информация зависят от съответната цел, за която се обработват данните, и от съответния инструмент, с който се обработва тази лична информация. Не е възможно да се очертаят изчерпателно различните периоди на съхранение в разумно разбираем формат съгласно настоящата Декларация. Критериите, използвани за определяне на приложимия период на запазване, гарантират, че ние ще запазим личната информация, посочена в тази Декларация, толкова дълго, колкото (i) е необходима за съответната цел, (ii) е необходима за осъществяване на нашите бизнес отношения с Вас, (iii) ) сте се съгласили с и / или (iv), е изисквано от приложимите закони за съхранение на информацията.

С кого ще споделим вашата информация?

Нашите доставчици на услуги (трети страни), които изпълняват определени задачи от наше име и съгласно нашите инструкции, също могат да имат достъп до информация, свързана с посетителите на нашия уебсайт, до степента, необходима, за да ни предоставят своите услуги. Тези трети страни включват нашите доставчици на ИТ услуги, които изпълняват задачи в областта на хостинг, управление на бази данни, управление на уебсайтове, услуги по поддръжка, услуги за предупреждение, уеб анализи и обработка на входящи запитвания и анализи на данни.

Нашият уебсайт използва инструменти за анализ, предоставени от специализирани трети страни, за да ни помогне да диагностицираме технически проблеми, да анализираме трафика към нашия уебсайт, да анализираме тенденциите, да наблюдаваме и измерваме как нашите посетители се ангажират с нашия уебсайт.

Нашите доставчици на услуги (трети страни) и доставчиците на инструменти за анализ, които използваме, може да имат достъп до информацията, свързана с Lашето устройство, вашия браузър и начина, по който навигирате в нашето съдържание в съответствие с това изявление от различни страни, включително в страни извън Европейския съюз.

Въведохме подходящи предпазни мерки, за да гарантираме, че вашите лични данни са адекватно защитени.

Сигурност на данните

Въпреки че ще направим всичко възможно, за да защитим Вашата лична информация, трябва да сте наясно, че предаването на информация по интернет не е напълно сигурно и не можем да гарантираме сигурността на Вашата лична информация, предавана на уебсайта или на трета страна; поради тази причина всяко предаване е на Ваш собствен риск. Ние ще използваме строги оперативни процедури и адекватни технически и организационни мерки за сигурност, за да предотвратим всеки неоторизиран достъп, промяна, заличаване или предаване на тази лична информация.

Какви са Вашите права като Потребител?

Всеки Потребител на сайта се ползва с всички права за защита на личните данни съгласно българското законодателство и правото на Европейския съюз.

Потребителят може да упражни правата си чрез формата за контакт или чрез изпращане на съобщение до имейла ни.

Всеки Потребител има право на:

  • Информираност (във връзка с обработването на личните му данни от администратора);
  • Достъп до собствените си лични данни;
  • Коригиране (ако данните са неточни);
  • Изтриване на личните данни (право „да бъдеш забравен“);
  • Ограничаване на обработването от страна на администратора или обработващия лични данни;
  • Преносимост на личните данни между отделните администратори;
  • Възражение спрямо обработването на негови лични данни;
  • Субектът на данни има право и да не бъде обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране, което поражда правни последствия за субекта на данните или по подобен начин го засяга в значителна степен;
  • Право на защита по съдебен или административен ред, в случай, че правата на субекта на данни са били нарушени.

Потребителят може да поиска изтриване, ако е налице едно от следните условия:

  • Личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин
  • Потребителят оттегля своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването;
  • Потребителят данните възразява срещу обработването и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество;
  • Личните данни са били обработвани незаконосъобразно;
  • Личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на Съюза или правото на държава членка, което се прилага спрямо администратора;
  • Личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество на деца и съгласието е дадено от носещия родителска отговорност за детето.

Потребителят има право да ограничи обработването на своите лични данни от страна на администратора, когато:

  • Оспори точността на личните данни. В този случай ограничаването на обработването е за срок, който позволява на администратора да провери точността на личните данни
  • Обработването е неправомерно, но Потребителят не желае личните данни да бъдат изтрити, а изисква вместо това ограничаване на използването им
  • Администраторът не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Потребителят ги изисква за установяването, упражняването или защитата на правни претенции
  • Възразява срещу обработването в очакване на проверка дали законните основания на администратора имат преимущество пред интересите на Потребителя.

Право на преносимост

Субектът на данните има право да получи личните данни, които го засягат и които той е предоставил на администратор, в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат и има правото да прехвърли тези данни на друг администратор без възпрепятстване от администратора, на когото личните данни са предоставени, когато обработването е основано на съгласие или на договорно задължение и обработването се извършва по автоматизиран начин. Когато упражнява правото си на преносимост на данните, субектът на данните има право да получи и пряко прехвърляне на личните данни от един администратор към друг, когато това е технически осъществимо.

Право на възражение

Потребителите имат право да възразят пред администратора срещу обработването на личните им данни. Администраторът на лични данни е длъжен да прекрати обработването, освен ако не докаже, че съществуват убедителни законови основания за обработването, които имат предимство пред интересите, правата и свободите на субекта на данни, или за установяването, упражняването или защитата на правни претенции. При възразяване срещу обработването на лични данни за целите на директния маркетинг обработването следва да се прекрати незабавно.

Жалба до надзорния орган

Всеки Потребител има право да подаде жалба срещу незаконосъобразно обработване на личните му данни до Комисия за защита на личните данни или до компетентния съд.

Поддържане на регистър

Ние поддържаме регистър на дейностите по обработване, за които отговоряме. Този регистър съдържа цялата по- долу посочена информация:

  • Името и координатите за връзка на администратора
  • Целите на обработването;
  • Описание на категориите субекти на данни и на категориите лични данни;
  • Категориите получатели, пред които са или ще бъдат разкрити личните данни,
  • Включително получателите в трети държави или международни организации;
  • Когато е възможно, предвидените срокове за изтриване на различните категории данни;
  • Когато е възможно, общо описание на техническите и организационни мерки за сигурност.

Какви са задълженията на Администратора на лични данни? 

Администраторът на лични данни има следните задължения:

  • Обработва на данните в съответствие с принципите за защита на личните данни, заложени в регламента, като е в състояние да докаже това (отчетност);
  • Осигурява защита на данните на етапа на проектирането и по подразбиране;
  • Уведомява надзорния орган и субекта на данни в случай на нарушаване на сигурността на личните данни, както и документиране на всяко нарушение на сигурността на личните данни, в т.ч. фактите, свързани с нарушението, последиците от него, предприетите действия за справяне с нарушението;
  • Извършва оценка на въздействието върху защитата на данните;
  • Прилага подходящи технически и организационни мерки за осигуряване на сигурност на данните, като:
    Псевдонимизация; Криптиране;
  • Гарантиране на постоянна поверителност, цялостност, наличност и устойчивост на системите и услугите за обработване;
  • Своевременно възстановяване на наличността и достъпа до личните данни в случай на физически или технически инцидент;
    Редовно изпитване, преценяване и оценка на ефективността на техническите и организационните мерки;
  • Сътрудничество с надзорния орган за защита на личните данни при изпълнение на задълженията, произтичащи то регламента.
  • Изготвя и прилага вътрешни процедури относно приемане, разглеждане и отговаряне в едномесечен срок на искания от Потребителите за упражняване на правата им като субекти на лични данни.

Маркетингови комуникации

Ще изпращаме маркетингови съобщения до Вас, като физическо лице, обикновено по имейл, когато сте се съгласили, че можем да го направим.

Обикновено ще Ви предложим квадратче за отметка във формулярите, които използваме за събиране на Вашата лична информация, където, ако сте съгласни да получавате маркетингови комуникации, трябва да отбележите полето.

B2B комуникации. Когато обаче – представлявате или действате от името на компания или на юридическо лице, частно или публично ни предоставяте личните си данни, като се свържете с нас като клиент или потенциален клиент, Вие позволявате на Пийпъл Съксес Тийм да ви изпраща маркетингови комуникации обикновено по имейл. В този случай обработването на Вашите лични данни се основава на законния ни интерес като правно основание за развиване на нашата база данни на клиенти, програми за лоялност на клиентите и за въвеждане на нашите услуги или бъдещи услуги, които могат да представляват интерес за Вас.

Във всеки случай, когато изпращаме маркетингови съобщения до Вас по имейл, можете да се откажете да получавате допълнителни маркетингови комуникации, като кликнете върху функцията „отпишете се“ или „откажете се“ в имейла. Освен това можете да упражнявате правото си на отказ по всяко време, като се свържете с нас на privacy@peoplesuccessteam.com и предоставите следната информация: Вашето име, имейл адрес, телефонен номер за контакт, маркетинговите комуникации, от които искате да се откажете за получаване.

Промени в тази Декларация

Условията на тази Декларация могат да се променят периодично. Ще публикуваме всички съществени промени в тази Декларация чрез подходящи известия или на този уебсайт, или ще се свържем с Вас чрез други комуникационни канали.

Контакт

Въпроси, коментари и искания относно тези Декларация за поверителност са добре дошли и трябва да бъдат адресирани на имейл адрес: privacy@peoplesuccessteam.com